СПЕЦПРОЄКТ
до річниці повномасштабної війни

Післявоєнна реконструкція

Минув рік повномасштабної війни. Починаючи з 24 лютого 2022 року життя кожного українця змінилося. Ворог планував швидко захопити Україну. Але зустрівся з шаленим опором її громадян. Уся нація згуртувалася заради єдиної мети - Перемога
Бойові дії ще тривають, лишаються окупованими чимало територій. Чекають на звільнення Крим і Донбас. На звільнених територіях уже почали відбудовувати і відновлювати втрачене.

За рік повномасштабної війни країна змінилася, ми стали сильнішими. В спецпроєкті Gazeta.ua розповідаємо, як вдалося українцям вистояти та з чиєю допомогою ми відновлюємось, попри продовження воєнних дій. У майбутньому – хто інвестуватиме у відновлення і розвиток економіки та інфраструктури в різних сферах. Як бізнес пристосувався до роботи в умовах повномасштабної війни та допомагає наближати перемогу.

Обговоримо з експертами варіанти відбудови країни, на яку міжнародну допомогу може сподіватися Україна. Як відновлюється зруйнована інфраструктура, об'єкти культурної спадщини.

Поговоримо про мінну небезпеку, екологічну шкоду. Серію статей присвятимо гуманності, медицині, захисту дитинства та психологічному здоров'ю нації.
Над спецпроєктом працювали:
Оксана МИШОПИТА,
Олексій СКОПНЕНКО,
Юлія ІЛЬЧЕНКО Продакшн
Мирослава БОНДАРЕНКО Редакторка
Світлана САЛІЙ Літературна редакторка
Рада КІШКА Дизайнерка