|
Я дуже хочу почати сортувати, але у мене недостатньо мотивації
Я вже сортую сміття і мене цікавить тема утилізації паковання та ресайклінг
СПЕЦПРОЄКТ
Проблеми екології стають дедалі гострішими в Україні та світі. Тому дуже важливо правильно сортувати та утилізувати використане паковання.
У спільному спецпроєкті Gazeta.ua та L’Oréal Україна розкажемо про екологічні та кліматичні проблеми, з якими зараз стикається світ. Про неймовірні місця планети, які можуть зникнути назавжди. Також говоритимемо, як окремі країни і громадяни долучаються до порятунку планети.
  • По-перше, це принципи роботи економіки замкненого циклу. Адже правильно сортуючи використані паковання косметичних продуктів, ми сприяємо подальшому переробленню цих матеріалів.

  • По-друге, правильне поводження з відходами має велике значення для нашої планети, добробуту людства та майбутніх поколінь.
L’Oréal Україна запустила екосвідому ініціативу “Сортуй красу”, щоб сформувати в українців базові корисні звички із сортування паковань після використання косметичних засобів. У спецпроєкті продемонструємо, як правильно утилізувати паковання улюблених б'ютізасобів.
Чи є майбутнє в Землі: неймовірної краси місця, тварини можуть залишитися лише на фото
У спільному спецпроєкті Gazeta.ua та L’Oréal Україна розкажемо про екологічні та кліматичні проблеми, з якими зараз стикається світ. Про неймовірні місця планети, які можуть зникнути назавжди. Також говоритимемо, як окремі країни і громадяни долучаються до порятунку планети